Ursul insistent care terorizeaza turistii la Postavarul a revenit cu forte proaspete!

In: Brasov, Stiri locale

Ursul care a încercat să intre sâmbătă noaptea în cabana Postăvarul, spărgând uşa de la intrare, a revenit din nou în această seară, anunta Agerpres.

„Subofiţerul din cadrul Postului de Jandarmi Montani Postăvarul a informat Dispeceratul IJJ, luni seara la ora 18,35, că ursul de la Postăvarul a intrat din nou în cabană, fiind fugărit împreună cu doi lucrători de la cabana Postăvarul. În cabană nu era nimeni în momentul venirii ursului”, potrivit sursei citate.

Administratorul cabanei cere ca autorităţile competente să ia măsuri concrete cât mai repede, având în vedere că la cabana Postăvarul vor ajunge tot mai mulţi turişti odată cu începerea sezonului de schi.

Sâmbătă, în miez de noapte, un urs a reuşit să intre în cabana Postăvaru. A spart uşa şi a îngrozit oameni, care au privit înlemniţi cum fiara umblă după mâncare. Oamenii au încercat să facă zgomot pentru a-l alunga.

Potrivit IJJ, locuitorii din comuna Fundata au sesizat în ultimele zile că urşii şi lupii atacă gospodăriile oamenilor în căutare de hrană.

Sursa: Agerpres

By: Stefan Mihalache Tags: , , ,

VIDEO – 13 apartamente construite in 8 ore, la Brasov! Record in Romania!

In: Brasov, Stiri locale

Zilele trecute o companie românească a stabilit un record pe piața construcțiilor. În 8 ore a montat 13 apartamente, parterul unui bloc.

Signature Brașov a montat PARTERUL clădirii Manhattan în mai puțin de o zi. Este o performanță notabilă pentru piața construcțiilor, având în vedere că în 8 ore s-au montat 13 apartamente. Tehnologia a fost adaptată și pusă în practică de către o echipă de profesioniști, pentru realizarea uneia din cele mai atrăgătoare proiecte de dezvoltare imobiliară din Brașov informează agerpres.ro și preluat de brasovromania.net.

Proiectul este în lucru, cele trei niveluri de parcare subterană sunt finalizate, parterul s-a montat în 8 ore și în următoarea perioadă urmează finalizarea blocului, prima clădire dezvoltată, ce va întâmpina locatarii în cele 195 de apartamente dispuse pe 16 niveluri (P+14+ETH). Vânzarea apartamentelor continuă, încă la prețurile în fază de proiect.

Proiectul Signature este unic prin designul în stil newyorkez, cu spații largi de locuit, gândite pentru confortul clientului, ferestrele tip cortină pe toata înălțimea peretelui și unul din cele mai moderne și elegante moduri de încălzire și răcire, sistemul HVAC, fără calorifere care să încarce spațiul de locuit.

Clasa energetică A și conceptul Smart Home, precum și finisajele interioare de lux: tavane extensibile, iluminate cu LED, tapete constructive anti-crack decorate cu vopsea lavabilă, pereți baie placați cu ceramică și cu oglindă, pardoseli camere—parchet laminat import și băi ceramică import, la fel ca și obiectele sanitare, ușile de interior impresionante, cu înălțimi de 2.4 m, asortate ca finisaj parchetului, definesc Signature Brasov ca fiind diferit, inteligent, cool și accesibil ca preț. Toate detaliile legate de proiectul Signature Brasov se regăsesc pe site-ul companiei, www.signaturebrasov.ro.

Dezvoltat într-una din zonele care au înregistrat o dezvoltare rapidă, la câțiva pași de unele din cele mai bune magazine de retail din Brașov (Carrefour, Media Galaxy, Praktiker, Bricostore, Kaufland, Decathlon, DM, Mobexpert etc), Signature oferă un loc de joacă privat pentru copii, cu cafenea și bistro și în același timp are acces facil la toate mijloacele de transport în comun, centre de business și restaurante.

SIGNATURE REAL ESTATE SRL reprezintă rezultatul unui parteneriat româno-anglo-american, având ca și aport financiar un puternic investitor din New York. Proiectul beneficiază de o execuție de calitate superioară, la standarde vest-europene, precum si stabilitate financiara pentru a securiza toate plățile în avans.

VIDEO – Un elev din Brasov UIMESTE o lume intreaga: La 12 ani a dat deja Bacalaureatul, intr-o limba straina!

In: Brasov, Stiri locale

Horia Varga este elev în clasa a şasea la Colegiul „Andrei Şaguna” din Braşov şi, la bacalaureatul din clasa a XII-a va avea de susţinut cu o probă mai puţin. În urma unui examen Cambridge, elevul a reuşit să-şi echivaleze proba de competenţă lingvistică.

„În clasa I mi-am dat primul examen Cambridge, iar în a patra am dat examenul CAT care se echivalează cu examenul de competenţă pentru admiterea la liceu. În clasa a cincea am dat şi examanul PET care a echivalat cu examenul de bacalaureat la limba engleză”. a spus acesta pentru digi24.ro

Horia a vorbit de mic, acasă, limba engleză. Mama lui, profesor de specialitate, l-a încurajat.

Carmen Varga: „El vine la pregătire cu copii de clasa a noua. El fiind clasa a cincea. A lucrat cot la cot cu ei. A dat examenul în aceleaşi condiţii. Ştiam că va promova. E un copil bun. Ambiţios”.

Echivalarea probei de limba engleză de la examenul de bacalaureat la numai 12 ani nu este singura performanţă a lui Horia Varga. Băiatul face parte din echipa de elevi braşoveni care au câştigat trei premii întâi la un concurs internaţional organizat de NASA. Tema a fost să proiecteze mici planete artificiale unde pot locui oamenii. Acesta este cel mai bun rezultat al României de până acum.

Carmen Tănăsescu, profesoară de fzică: „Echipele de clasa a şasea au obţinut două premii I, internaţional, şi un premiu al treilea. Rezultatele sunt fantastice! Sunt nouă copii de la Colegiul Şaguna. Şi patru din alte licee. S-au pregătit în centre de performanţă. Ei s-au pregătit vinerea şi sâmbăta. E un concurs pregătit în timpul liber, internaţional.Totul se întâmplă în limba engleză, inclusiv prezentarea spre jurizare a fost făcută în limba engleză.”

Elevii, în decursul unui an pot să-şi imagineze cum anume ar reuşi ei să colonizeze spaţiul, să găsească o zonă sigură pentru omenire, dacă se va dori vreodată.

În acest proiect nu se regăsesc numai elevi foarte buni la fizică, ci şi elevi care au alte aptitudini. Ei sunt pregătiţiti spre lucru în echipă. Foarte important că marile cuceriri ştiinţifice nu mai sunt individiale. Învăţâand dintr-a şasea să lucreze în echipă, se pregătesc pentru viitorul lor profesional.

Vezi video aici:

Dacă pentru unii NASA şi cursurile de robotică sunt ca o limbă străină, pentru Horia şi colegii lui sunt mari pasiuni care le deschid fereastra spre un viitor strălucit! Pe 22 mai, elevii vor participa la Conferinţa Internaţională de Dezvoltare Spaţială din Statele Unite und

Tragedie in Muntii Retezat! Doi copii AU MURIT prinsi intr-o avalansa!

In: Brasov, Stiri locale

Doi copii, de 13 si 14 ani, au murit în urma producerii unei avalanşe în zona Bucura, din Munţii Retezat

O avalanșă s-a produs, în urmă cu puţin timp, în Masivul Retezat. Doi copii au murit înghiţiţi de zăpadă – a anunţat, în urmă cu scurt timp, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În acest moment se ştie că era un grup mai mare de turişti, mai exact cinci, care au fost surprinşi de această avalanşă care s-a produs în Munţii Retezat.

Turiştii se aflau pe un traseu de vară, în zona Bucura. Cei doi copii, care au murit înghiţiţi de zăpadă, aveau vârsta de 13 şi 14 ani.

Seful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, la Digi 24: „Grupul a fost constituit din 51 de persoane. Si-au declansat singuri avalansa. Responsabilul va plati cumva. Am dat presei anunturi de sanse mari de avalanse in Retezat, dar nu s-a tinut cont de avertizarile noastre.”

Sursa: Rador

By: Stefan Mihalache Tags: , , , ,

Singurul oras din Romania unde esti OBLIGAT sa plantezi copaci daca vrei sa-ti construiesti o casa!

In: Brasov, Stiri locale

Consilierii locali din oraşul braşovean Ghimbav au aprobat o hotărâre care obligă orice localnic care solicită autorizaţie de construcţie să planteze copaci, scrie adevarul.ro.

Numărul de arbori reglementat este în funcţie de tipul şi dimensiunea clădirii ce urmează a fi construite.

Propunerea, denumită „Reconstrucţia Ecologică”, a venit de la cei doi consilieri locali ai Partidului Ecologist şi a fost votată în unaminitate în consiliul local. Decizia intră în vigoare la 1 aprilie.

Potrivit hotărârii de consiliu local, pentru fiecare casă construită se vor planta trei pomi fructiferi.

Intr-un oras din Romania se testeaza, in premiera, trecerea de pietoni vizibila si din avion!

In: Brasov, Stiri locale

Brașovul este unul din orașele cu cele mai multe accidente pe trecerile de pietoni. O cauză o reprezintă iluminarea defectuoasă a trecerilor, când plouă noaptea se știe că va avea loc un accident. Acum, primăria promite o trecere de pietoni … vizibilă şi din avion.​

În Braşov se amenajează o trecere de pietoni care va putea fi văzută şi din avion şi se instalează semafoare noi, la alte treceri. Primăria continuă şi în 2017 proiectul început anul trecut, de semaforizare a unora dintre trecerile de pietoni în zonele intens circulate, informează rttbrasov.ro.

O trecere de pietoni inteligentă se va amenaja pe Strada 13 Decembrie, în zona Supermarketului Lidl.

Amenajarea trecerii presupune ca pe ambele părţi să fie montaţi stâlpi de iluminat pe care vor fi instalaţi senzori de mişcare iar în momentul în care o persoană se angajează în trecerea străzii, intensitatea luminii va creşte. De asemenea, în asfalt, de-a lungul străzii, de o parte şi de alta a zebrei vor fi montate două şiruri de LED-uri care se vor aprinde tot în momentul în care pietonul ajunge în dreptul senzorilor.

„Dacă la momentul când furnizorul de servicii şi-a arătat disponibilitatea să facă o astfel de trecere, noi ne-am gândit că cea de pe Strada Independenţei ar fi cea mai potrivită, ulterior am avut discuţii şi cu colegii de la Poliţia Rutieră. Acolo recomandarea a fost să fie trecere semaforizată cu buton, lucru care s-a şi întâmplat deja şi analizăm posibilitatea ca această trecere de pietoni inteligentă să fie amenajată pe 13 Decembrie”, a precizat Sorin Toarcea.

Trecerea de pietoni inteligentă este un proiect pilot iar în momentul de faţă Comisia de Circulaţie analizează aspectele tehnice.

By: Stefan Mihalache Tags: , , , ,

Glob din AUR in care se aflau documente foarte vechi DESCOPERIT intr-o biserica din Romania! Istoricii spun ca este EXTREM de important pentru tara!

In: Brasov, Stiri locale

Secretele acestor locuri din România este asemănătoare cu scenariile de aventură asemeni celui din cartea și filmul ”Codul lui Da Vinci”. Obiectele și hrisoavele depozitate într-un glob de la Biserica Sfântul Nicolae din Șchei, păstrate pentru noile generații, asemeni unei arhive științifice.

Trecute prin trei secole, preoții au avut grijă să fie ascunse de regimurile politice prin care a trecut România, astfel ca în zilele noastre să fie accesibile. Dacă nu ar fi fost protejate, comuniștii le-ar fi distrus.

Biserica Sfântul Nicolae din Şchei nu e numai leagănul primei şcoli în limba română, nu e doar un străvechi lăcaş de cult al Braşovului şi nu e doar polul spiritual în jurul căruia au supravieţuit locuitorii din Şchei de-a lungul secolelor.

Se pare că edificiul are şi taine, unele dintre ele greu de desluşit. În turla cea mai înaltă a sfintei biserici, la baza crucii mari, stă aşezat un glob de aur, potrivit romaniatv.net.14555912_316155668751977_1623794167_n

(foto: travelwiz.ro)

Mulţi ar crede că e doar un obiect de decor, subscris unui stil arhitectonic anume. Dar e mai mult de atât. În acel misterios glob sunt depozitate documente vechi, lăsate spre ştiinţa generaţiilor viitoare. Ca un fel de mesaj pentru urmaşi.

Nu ştie nimeni ce conţin exact acele hrisoave, cu toate că, în trei secole, de două ori au fost scoase la lumină. Secretul lor a rămas pecetluit şi se pare că va rămâne aşa multă vreme. Doar la o nouă renovare a bisericii s-ar putea ajunge la manuscrise.

Nu este o legendă, documentul despre care doar câţiva oameni au auzit, există. Preotul Vasile Oltean, directorul Primei Şcoli Româneşti confirmă că globul de aur al celui mai mare turn adăposteşte un manuscris de maximă importanţă pentru Braşov şi pentru tot neamul românesc.

Iată cum a ajuns acolo. „Documentul a fost redactat în 1742 de către Radu Tempea, cronicarul care a scris istoria Bisericii Sfântul Nicolae din Şchei. Pe atunci, era doar diacon. El a aşezat în glob hrisovul împreună cu Dumitru Dascălul, care era de fapt, Dumitru Duma, din familia Dumeştilor, şi de la care ne-au rămas multe scrieri valoroase”, explică Vasile Oltean.

14568966_316155672085310_925622989_n

    

În 1887, biserica a fost renovată. Cu acest prilej, muncitorii au ajuns în turn şi, la îndemnul preotului de atunci, au deschis globul. Misteriosul zapis a fost citit şi copiat. A treia oară, când a avut loc o nouă renovare, la 1946, preotul Candid Muşlea a deschis din nou documentul, iar Ioan Emiliu Prodanu a redactat un proces verbal despre ce s-a descoperit. Dar manuscrisul care a înfruntat veacurile a fost aşezat la locul lui, în glob şi, aşa cum spune Vasile Oltean, nimeni nu ştie exact ce conţine.

„Până în 1965, uşa care duce la turn era zidită. În spatele ei am descoperit un tezaur inegalabil: 6.000 de cărţi vechi, 30.000 de documente, sute de tablouri, toate manuscrisele lui Andrei Şaguna. Aici am găsit şi această dare de seamă din 1946, încadrată la obiecte necatalogate. Am descoperit şi un manuscris vechi din secolul XI, ceea ce ar schimba total istoria noastră. Primul secol francez este secolul XIII, noi existam cu 200 de ani în urma lor. Asta e valabil şi pentru cei care cred că nu eram pe aceste meleaguri”, spune Vasile Oltean.

vasile-oltean

De ce au fost ferecate aceste vestigii ale istoriei? Pentru că erau legate de biserică, pentru că vorbeau cu năduf de ocupaţia maghiară. Au fost salvate de preoţii de la Biserica Sfântul Nicolae, „comuniştii le-ar fi ars”. Documentul care pomeneşte de hrisovul din globul de aur are 11 pagini şi a fost redactat la 8 septembrie 1887. Dar n-a fost singurul. Căci autorul scrie „Alt înscris mai pe larg am pus noi în turnul cel mare al bisericii”. În afară de procesul verbal semnat de Ioan Emiliu Prodanu, preotul Muşlea a realizat şi traducerea din chirilică a documentului original din turnul cel mare. Dar numai el a ştiut ce a scris în el.

Presedintele Frantei inaugureaza astazi noua FABRICA DE ELICOPTERE Airbus de la Ghimbav!

In: Brasov, Stiri locale

Președintele Franței, Francois Hollande, va merge marți după-amiază la fabrica de elicoptere de la Ghimbav (Brașov) pentru a inaugura linia de fabricație a elicopterelor Airbus H215. Primul aparat de zbor va fi gata anul viitor.

„Am și mândria de a face parte dintr-o echipă care va lucra în viitor, care lucrează pentru viitor și care va fi implicată în fabricația acestei noi mașini care se cheama H215, care reprezintă un progres tehnic evident”, spune Gabriel Ciornei, director operațional, citat de digi24.ro.

Fabrica are acum 50 de angajaţi, dar în următorii patru ani, numărul salariaţilor va ajunge la 350. Anual, la Ghimbav vor fi asamblate 15 elicoptere. În rest, aici vor fi reparate şi modernizate alte modele de elicoptere.

„Este o investiţie strategică a grupului Airbus Helicopters. Avem o întreagă istorie, să spun fructuoasă, între Airbus Helicopters şi România, cu elicoptere produse sub licenţă de peste 40 de ani. Vrem să continuăm acest aparat modern: H215, cu un consum scăzut, uşor de întreţinut şi extrem de fiabil. Există o piaţă mare de desfacere pe care acest tip de elicopter o poate cuceri. Putem spune că este un aşa-zis Jeep al elicopterelor”, a declarat Serge Durand, directorul general al Airbus Helicopter Industries.

14348776_305451906489020_1868191209_n

Airbus H215 este un elicopter multirol, folosit în special în domeniul apărării şi poliţiei.
Vezi aici Video:

Elicopterul poate transporta până la 22 de pasageri şi poate fi adaptat pentru transport în regim VIP. La dezvoltarea proiectului H215 participă companiile româneşti IAR, Aerostar, Aeroteh şi Turbomecanica. În fabrica de 10 mii de metri pătraţi s-au investit 50 de milioane de euro.

FOTO – VIDEO Nu zici ca-i in Romania! Cum arata primul complex eco turistic de case de vacanta din tara noastra!

In: Brasov, Stiri locale

Astăzi se inaugurează primul complex eco turistic de case de vacanță din România. Valley21 este un proiect unic în România dezvoltat pentru oameni care împărtășesc aceleași valori. Casele sunt construite urmărind linia naturală a terenului pentru a menține constantă percepția asupra peisajului ca și cum ai fi afară, dar fără a sacrifica confortul unei locuințe unice.

Un geolog olandez, îndrăgostit de țara noastră, a decis să construiască câteva case mai deosebite în Vama Buzăului, o localitate mică aflată în plină întorsură a munților Carpați.

14274589_303808016653409_1151490563_o

Valley 21 este un spațiu comun pentru, și împreună cu oameni care împărtășesc aceeași viziune, indiferent dacă aceștia își doresc să se retragă în casele lor cu familiile sau să facă parte dintr-o comunitate de proprietari pentru a petrece timp împreună sau pentru a deține în comun o parte dintr-o fărâmă de rai.

Valley 21 reprezintă legătura simbolică dintre viața agitată din secolul XXI și esența vieții într-o comunitare pastorală care își are rădăcinile în natură. Poți experimenta aerul cosmopolit al Brașovului, un oraș care și-a valorificat foarte bine istoria, iar apoi, în scurt timp, te poți afla în inima naturii făcând parte dintr-o comunitate ca Vama Buzăului care a supraviețuit secolelor de schimbări și care a păstrat valorile tradiționale ce au dispărut în alte zone.

14302469_303808029986741_457667776_n

Complexul Eco-Turistic Montan Valley21 va funcționa în regim de tip condominium. Atât arhitectura proiectului, cât și soluțiile alese pentru accesul la utilități țin cont de principiul sustenabilității energetice și de impactul cât mai redus asupra mediului înconjurător, anunta romani-buni.ro.

EH TYPE I 90MP
Living + Bucătărie
2 Dormitoare
2 Băi
167.500 EUR
(TVA Inclus)

14281367_303808019986742_2047192770_n

EH TYPE I 102MP
Living + Bucătărie
2 Dormitoare
2 Băi
185.000 EUR
(TVA Inclus)

14269569_303808023320075_1509838353_n

EH TYPE I 118MP
118 mp
Living + Bucătărie
3 Dormitoare
3 Băi
215.000 EUR
(TVA Inclus)

14256320_303808026653408_2055174124_n

EH TYPE II 118MP
118 mp
Living + Bucătărie
3 Dormitoare
2 Băi
285.000 EUR
(TVA Inclus)

14256458_303808013320076_1018202516_n

Vezi aici Video:

„Va invităm la Eco Garden Party, evenimentul de lansare a primului complex eco turistic de case de vacanță din România, Valley 21. Evenimentul va avea loc la Vama Buzăului, sâmbătă, 10 septembrie (12:00 – 19:00) într-un peisaj de vis, genul de colț de natură menit să-ți taie respirația.

Lansarea va fi făcută pe acordurile Orchestrei Filarmonice a Brașovului și va include vizitarea primei case de vacanță din complexul Valley 21, perfect funcțională, spațioasă și confortabilă, care oferă o priveliște de vis. Valley 21 înseamnă 68 ha de liniște și tihnă și o comunitate premium” spun administratorii într-un comunicat de presă.

Efecte TAMADUITOARE: Oricine ajunge aici SE INCARCA POZITIV! Tu stii unde e in Romania?

In: Brasov, Stiri locale

Ești obosit de ritmul vieții de la oraș, de chipurile îngândurate, gălăgie, care insuflă o stare continuă de energie negativă? Trebuie să știi că acest loc din România este unul miraculos, în ceea ce ține de încărcarea cu energie pozitivă.

Cei care au vizitat coloanele de bazalt de la Racos, pot confirma că starea de spirit brusc s-a schimbat. Până și oamenii de știință au confirmat acest lucru.

14302994_1670026929979548_583047032_n

„Localnicii si oamenii de stiinta ne-au spus ca scoria produce o energie care te incarca si daca petreci cateva ore acolo s-ar putea sa ti se amelioreze multe lucruri”, a declarat Catalin Cantor,responsabil zona, pentru stirilekanald.ro

Maratonistii care au trecut pe acolo au confirmat ipoteza.”Foarte bine ne simtim. Sunt superbe coloanele. Sunt convins ca fac bine la sanatate pentru ca le-am simtit energia cand am pus mana pe ele. Asta nu-i gluma!”.

14302509_1670026923312882_1293093263_n

Cei 30 de kilometri pe care i-au avut de facut maratonistii au fost parca mai usor de parcurs intr-un decor atat de frumos ca acesta.

 

By: Stefan Mihalache Tags: , , , , , ,

FOTO – Mai frumos ca in Alpi! Turistii care vor vizita Cascada Tamina din Piatra Mare vor FI UIMITI!

In: Brasov, Stiri locale

Consiliul Local Săcele (Brașov) a aprobat proiectul de reabilitare a Cascadei Tamina din masivul Piatra Mare. Costurile se ridică la 1,3 milioane de lei, iar reabilitarea va dura, potrivit proiectului, 12 luni.

Consilierii speră ca la cascadă să ajungă 55.000 de vizitatori pe an, iar obiectivul turistic să aducă un profit anual de 427.000 de lei. Reabilitatea va fi realizată prin intermediul Regiei Locale a Pădurilor Săcele şi se estimează că investiţia va fi recuperată în doi ani şi jumătate, informează adevarul.ro.

627x0

627x0 (4)

În proiectul de reabilitare este prevăzut că la Cascada Tamina vor fi poduri suspendate cu lanţuri, realizate din oţel zincat, dar şi o zonă de unde turiştii pot admira priveliştea.

Cascada Tamina este situată în Masivul Piatra Mare pe Valea Pietrei Mici, la o altitudine de 1.100 de metri. Este, practic, o înşiruire de cinci cascade, cea mai mare având o înălţine de 10 metri. În zonă există şi posibilităţi de escaladă pentru cei pasionaţi, potrivit adevarul.ro și preluat de ziare.com.

627x0 (2)

Chiar dacă aceste cascade nu sunt la fel de spectaculoase ca şi cele ale Canionului 7 Scări, peisajul este unul care îşi taie respiraţia. Zona a fost denhumită şi Ursărie, deoarece în zonă pot fi văzuţi mulţi urşi.

627x0 (1)

627x0 (5)

La Cascada Tamina accesul se face din DN1 la Timişul de Sus la fel ca şi pentru Canionul 7 Scări. Odată ajunşi la barieră trebuie să urmaţi traseul marcat cu albastru. Drumul durează aproximativ o oră şi trebuie să aveţi bocanci de munte.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

ATAC socant in Brasov! Barbat ATACAT de urs pe strada, in plina zi!

In: Brasov, Stiri locale

Un bărbat a fost atacat joi după amiază de un urs pe strada Calcarului din cartierul braşovean Răcădău, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU Braşov, cpt Ciprian Sfreja, potrivit Agerpres.

Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor.

Potrivit primelor informaţii disponibile, bărbatul, având vârsta în jur de 60 de ani, a suferit răni multiple, printre care o rană mai gravă la nivelului gâtului, leziuni şi plăgi la nivelul capului, membrelor, toracelui.

Bărbatul a fost stabilizat şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Acesta este al treilea atac al urşilor înregistrat în ultimele două luni, după ce alte două persoane au fost atacate în zona Bunloc, de lângă municipiul Săcele.

By: Stefan Mihalache Tags: , , , , ,