Secretara de primarie intr-o comuna uitata de lume, platita cu 23.000 de lei pe luna!

In: Satu Mare, Stiri locale

Peste 23.000 de lei pe lună. Acesta este salariul pe care l-a primit fosta secretară a unei primării dintr-o comună din Satu Mare. Totul a ieşit la iveală după un control al Curţii de Conturi, care mai arată că şi edilul, viceprimarul şi un poliţist local au încasat, ilegal, zeci de mii de lei. Prejudiciul total depăşeşte 330.000 de lei, informeaza Digi24.ro.

Zenoviu Bontea, primarul comunei Păulești, jud. Satu Mare: „Este de-a dreptul o anomalie pe care eu, sincer vă spun, nu pot să mi-o explic. Astfel de anomalii au mai fost și în alte luni, spre exemplu s-a ajuns într-o altă lună la 23 de mii de lei net.”

Zenoviu Bontea este primar din iunie anul trecut. S-a crucit când a văzut sumele ameţitoare remunerate ilegal, semnalate de controlul Curţii de Conturi.

Zenoviu Bontea, primarul comunei Păulești, jud. Satu Mare: „Spre exemplu, în februarie 2016, secretara comunei Păulești, doamna Sava Eva, a încasat 19.000lei.”

Documentele arată că doar secretara primăriei din comună a încasat, nejustificat, peste 230.000 de lei. Jumătate reprezintă sporuri şi indemnizaţii de conducere, iar cealaltă jumătate… alte sume. Femeia se apără și a declarat pentru Digi24 că banii i se cuveneau .

Eva Sava, fosta secretară a comunei Păulești, jud. Satu Mare: „Dacă se verifică actele atunci trebuie să reiasă că eu, pe lângă salariu, am primit retroactiv bani pentru proiect. Atât comentez, nimic altceva.”

Zenoviu Bontea, primarul comunei Păulești, jud. Satu Mare: „A susținut că ar fi luat sporuri pentru administrarea fondurilor europene, dar pentru aceasta trebuia să aibă niște ștate, niste pontaje, așa zice legea, ori acelea nu există.”

Curtea de conturi a mai descoperit că de bani nemeritaţi au mai beneficiat fostul primar, viceprimarul, dar şi un fost poliţist local, fiul contabilei primăriei de la acea vreme. Prejudiciul în cazul lor este de peste 100 de mii de lei.

Iosif Nagy, fostul primar al comunei Păulești, jud. Satu Mare: „Trebuie luată contabila, trebuie întrebat cum a fost pontat, trebuie întrebat cum a fost socotit, secretara, contabila și ei știu mai bine. Eu în 2015-2016 am fost internat de vreo 6-7 ori la spital și am și cam lipsit.”

Odată cu primirea deciziei Curții de Conturi, primăria va începe procedura de recuperare a banilor.

Sursa: Digi24.ro

Inspectorii ANAF s-au dus peste batranul barcagiu care transporta oameni peste Somes! Cand a vazut ce vor i-a lasat peste apa si a plecat!

In: Satu Mare, Stiri locale

Situatie hazlie in judetul Satu-Mare. Inspectorii ANAF l-au amendat pe ultimu, podar din judet, pentru ca nu avea casa de marcat, iar acesta a decis sa suspende cursele peste Somes. Zeci de oameni nu au mai putut trece raul, printre acestia numarandu-se si inspectorii ANAF.

Iata relatarea amuzanta a intamplarii, facuta de satumareonline.ro:

„Doi inspectori de la centrul din Oradea al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala au descins joi la ultimul bac functional din judetul Satu Mare, care face legatura peste Somes intre Pomi si localitatile din judetul vecin, Maramures.

Luandu-si prea in serios rolul, s-au pus pe controlat actele podarului care tine in functiune de o viata intreaga bacul vital pentru legatura dintre comunitatile locale invecinate si au gasit sursa marii evaziuni fiscale din tara asta: batranul Ioan Cot n-are casa de marcat!

I-au si puscat imediat o amenda de 6.000 de lei, atentionandu-l ca aceasta e valabila numai daca o plateste in termen de 24 de ore, in caz contrar valoarea acesteia urmand sa creasca.

E destul de evident ca batranul n-avea de unde sa scoata peste noapte 60 de milioane lei vechi din banutii pe care-i platesc taranii ce trec raul cu straful sa-si lucreze pamanturile pe malul celalalt sau nepotii din Baia Mare care vin duminica sa-si viziteze bunicii.

De-altfel, hartogaria pentru administrarea bacului trece printr-o firma cu acte in regula, cu contabilitate si tot ce trebuie, iar cei care apeleaza la serviciile podarului primesc si bonuri fiscale, pe care apar si sumele platite. Numa’ casa de marcat nu este pe malul Somesului, in mijlocul campului!

Ca sa fie sigura treaba, inspectorii ANAF s-au intors si vineri, cu masina cu girofar, sa-l intrebe daca a platit amenda sau nu. Atata i-a trebuit lui Mos Ioan Cot! A chemat doi consateni, fiecare cu cate-un tractor, a legat bacul de tractoare si a strigat: „- Noa, Ghita, Sanyi, amu sus la deal”!

Dintr-o smucitura, bacul a zburat din apa, iar acum se odihneste la mal. La ora la care se publica acest material, pe ambele maluri se formeaza cozi cu masinile si utilajele oamenilor care asteapta sa treaca dincolo, dupa o zi de munca pe camp.

Si mai tare faza e ca domnii de la ANAF au ramas si ei blocati pe malul gresit si l-au intrebat pe batranul podar ca noa, amu ei cum or ajunge dincolo? Ioan Cot le-a raspuns, aratandu-le in zare, in aval de Somes: ‘- Vedeti drumeagu’ ala prin tufisuri? Noa, daca mereti tot drept pe ala, ajungeti pana la Seini, care-i pe malul celalalt, ghinion! Dar mai e o speranta, totusi! Astia au promis ca vor face un pod acolo, cica e gata si proiectul si studiul de fezabilitate sau ce dracu’. Pana ajungeti voi acolo, e posibil sa fie gata si podul. Drum bun’”!, scrie publicatia din Satu Mare.

Producatorul celebrelor OUA KINDER acuzat de SCLAVIE in Romania! Copii pusi sa asambleze manual jucariile pe sume infime de bani!

In: Satu Mare, Stiri locale

O mare parte din jucăriile din celebrele ouă de ciocolată pentru copii Kinder ar fi asamblate în condiții lipsite de igienă, în casele unor români cu o situație financiară modestă, care acceptă să ducă o muncă extenuantă pentru doar câțiva lei. Este descoperirea făcută de jurnaliștii The Sun. 

Cei care ansamblează jucăriile primesc 22 de pence (1,16 lei) pe oră și muncesc nu mai puțin de 13 ore pe zi. Românii care aleg să lucreze pentru Ferrero petrec, deci, o zi întreagă asamblând jucăriile din surprizele ouălor de ciocolată chiar la ei acasă, în condiții în care controlul calității este, practic, imposibil de realizat.

O familie de români cu doi copii câștigă 20 de lei pentru fiecare 1.000 de jucării asamblate pe care apoi le urcă în saci și le duc la fabrica din Carei. ”Știu că suma pe care o primim este îngrozitoare, însă nu am de ales; trebuie să fac asta”, a mărturisit mama copiilor, care muncește alături de aceștia.

O sursă din cadrul Ferrero, citată de jurnaliștii The Sun, susține că această practică nu este cunoscută la nivelul conducerii firmei.

”Dacă șefii de la Ferrero ar ști ce se întâmplă în România, ar face un atac de cord. Clienții se așteaptă ca produsele din ouăle de ciocolată ale copiilor lor să fie fabricate în condiții atent supravegheate, însă multe dintre aceste jucării se fac în casele oamenilor”, a declarat aceasta, adăugând că s-ar putea ca Ferrero ”să nu primească serviciile pe care le-a plătit, în timp ce intermediarii se îmbogățesc de pe urma unor oameni tratați ca niște sclavi”.

Familiile care muncesc astfel ar primi ouăle cu jucării ce trebuie asamblate de la firma Prolegis, subcontractată de Romexa SA.

Șeful firmei, Marcel Bront, susține, însă, că nu oferă componente ale jucăriilor nimănui din afara fabricii. ”Jucăriile asamblate de oameni vin, probabil, din altă parte”, a declarat el, pentru The Sun.

Firma Romexa SA își desfășoară activitatea în comerțul cu produse alimentare. În urmă cu câțiva ani, ar fi preluat producția de ambalaje pentru jucăriile din dulciurile Ferrero și ansamblarea micilor surprize.

Potrivit The Sun, Ferrero a precizat că furnizorii Romexa și Prolegis au fost verificați de un audit foarte strict în luna mai și au îndeplinit condițiile.

Compania spune că interzice folosirea copiilor și că garantează angajaților salariul minim.

„Vom investiga aceste noi acuzații pentru a ne asigura că regulile Codului de Conduită este respectat strict”, a precizat Ferrero.

Ferrero România, firma care produce ouăle Kinder, a avut o reacţie după difuzarea reportajului The Sun, în care o femeie și trei copii asamblau jucării pentru ouă Kinder, în schimbul unor sume derizorii. În replică, reprezentanţii firmei anunţă că „sunt costernaţi şi profund îngrijoraţi de acuzaţiile care au fost publicate astăzi şi au lansat imediat o investigaţie detaliată pentru a clarifica toate aspectele”.

„Suntem costernaţi şi profund îngrijoraţi de acuzaţiile care au fost publicate astăzi, în ceea ce priveşte posibilul comportament al unuia dintre furnizorii noştri din România. Am lansat imediat o investigaţie detaliată pentru a clarifica toate aspectele”, se arată în comunicatul remis Realitatea Tv.

Ferrero are un Cod de Conduită strict pentru furnizori, iar acesta este o condiție a contractului”, se mai arată în răspuns . Ferrero Rocher precizează că prin acest cod este strict interzisă munca prestată de copii și că toți furnizorii trebuie să le plătească angajaților cel puțin salariul minim la nivel local sau național și să le plătească în plus orele suplimentare. Toți furnizorii sunt controlați pentru a determina dacă respectă acest cod, mai spune compania.

În cele ce urmează, se regăseşte comunicatul integral:

Singurul loc din Romania unde se cultiva CAPSUNI GIGANT, 100 % ecologice! Localnicii le spun ”merele-căpsun”!

In: Satu Mare, Stiri locale

Comuna Halmeu din Satu Mare este cunoscută în toată ţara ca fiind capitala căpşunilor. Aici există câteva zeci de producători de căpșuni printre care și familia Codrea, unul din cei mai mari din județ.

Creșterea căpșunilor înseamnă și comerț iar aici intervine cererea și oferta: se caută căpșuni rezistenți la transport astfel că soiurile românești sunt înlocuite cu cele din străinătate. Mai mult, în zonă, unii localnici îi păcălesc pe cunpărători cu căpșuni cumpărați din Turcia.

„Am ieşit prima dată pe piaţă la 10 aprilie. Concurenţa nu a fost foarte mare, am ieşit aproximativ 5-10 fermieri, care am pus căpşunii în sere sau diferite solarii. Din păcate, sunt unii oameni care au cumpărat căpşuni din Turcia şi spun că sunt căpşune româneşti. Şi le vând la podul casei şi spun că sunt de la ei din curte”, afirmă Maria Codrea, unul dintre cei mai mari cultivatori de căpşuni din zonă, pentru adevărul.ro.
11014617_479611985497166_1045891517755044022_n
11377348_479612235497141_7694945889422084097_n

(foto: facebook.com/SereDraguseni)

Chiar dacă ar fi din propria ogradă a celor care îi comercializează, căpşunile sunt doar produse în România, pentru că despre soiuri româneşti se poate vorbi doar în cazuri izolate. Cultivatorii de căpşuni susţin că au fost fortaţi de către cererea de pe piaţă să cultive tot mai mult soiuri străine.

„În ceea ce privește timpul de coacere și dimensiune, soiurile românești sunt la fel de competitive ca și cele străine. Chiar au gustul mai bun și sunt mai dulci. Din păcate căpșunele din soi românesc dacă îl culeg seara și îl pun în lădiță până dimineața când ajung cu el la piață e gem. Căpșunii din soiuri străine sunt mai rezistenți, se pot transporta și rămân intacți, ceea ce cer toți revânzătorii, motiv pentru care a trebui să ne adaptăm” a declarat pentru obiectivism.ro  Maria Codrea.
11265482_479611475497217_5617413764568281475_n
11107174_479612685497096_3512537114502073541_n

Până acum nici un institut agricol din România nu a încercat să facă soiurile românești mai rezistente, acuză localnicii. Din această cauză anul acesta, ca niciodată, căpșunii seamănă foarte mult cu cei din Germania: necopți, fără gust, fără miros, mari și tari.

VIDEO – Fetita de doar 10 ani SPULBERATA pe trecerea de pietoni! Un mic gest I-A SALVAT VIATA!

In: Satu Mare, Stiri locale

Scene socante au fost surprinse de o camera de supraveghere din Oradea. O fetita de numai zece ani a fost spulberata de o masina, pe o trecere de pietoni. Martorii au sarit imediat in ajutorul copilei, iar un medic ce trecea intamplator pe acolo i-a acordat copilei primul ajutor. Ea a suferit mai multe fracturi, este internata, iar soferul care a lovit-o va raspunde penal.

Una dintre fetite se desparte de grup si se indreapta spre trecerea de pietoni. Constincioasa, asteapta linistita pana cand trec toate masinile. Abia apoi se angajeaza in traversarea strazii.

Un autoturism aflat pe prima banda opreste si asteapta ca eleva sa traverseze. O alta masina insa, care se deplasa pe banda a doua a soselei, nu reuseste sa opreasca si o izbeste pe eleva in plin. Copila este aruncata pe celalalt sens de mers, scrie stirileprotv.ro.

Martor: „Era chiar pe trecrea de pietoni astepta sa treaca chiar cum se vede din imagini. Eram chiar in spatele dubitei, la roata de rezerva si am vazut momentul impactului cand fetita a fost luata peste cap.”

Norocul fetitei a fost cu un medic ce trecea intamplator prin zona, a oprit si a facut primele manevre salvatoare. Apoi o ambulanta care se indrepta spre o alta solicitare a oprit deasemnea sa o ajute pe copila.

Alina Dinu, purtator de cuvant IPJ Bihor: „S-a intocmit dosar penal de cercetare penala, politistii rutieri continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate imprejurarilor si cauzelor producerii accidentului.”

Fetita este acum internata in spital, cu mai multe fracturi si in stare de soc.

Pictura de biserica INSPAIMANTATOARE! Diavolii fumeaza langa femei dezbracate, la doi pasi de ALTAR!

In: Satu Mare, Stiri locale

Intr-o biserica din tara noastra exista pictate mai multe scene cu draci alaturi de femei dezbrăcate. Scopul ar fi acela de a băga frica în rândul păcătoșilor și de a-i readuce pe drumul cel drept.

Biserica de lemn din Corund, județul Satu Mare, aflată pe lista monumentelor istorice din România, a fost ridicată la începutul secolului al XVIII-lea.

Este cunoscută drept “biserica cu draci”, chiar și peste hotare, pe peretele apusean al pronausului tronând scene înfricoșătoare în care diavolii îi torturează pe cei care au păcătuit. Aici este înfățișată și scena Judecății de Apoi, cu oameni și diavoli. Una dintre scenele pictate în biserică redă doi draci îngenunchiați, care fumează din pipă și întețesc focul sub un ceaun în care fierb păcătoșii.


Citeste si:

Imaginea INGROZITOARE descoperita intr-o pictura din secolul XVI!

Mesajele ascunse din icoanele pictate de parintele Arsenie Boca SUNT MAI ACTUALE CA ORICAND!


O altă scenă îl înfățișează pe Lucifer, așteptând în poarta Iadului. Deasupra, se află un drăcușor care ține un steag în mână și care suflă în trâmbiță. Lucifer îi întâmpină pe păcătoși. Unii sunt legați și conduși de diavoli în fața acestuia, alții sunt purtați pe spate. O femeie care a avortat este obligată de un drac să-și înghită fătul. Picturile sunt originale, însă autorul acestora a rămas anonim…

Citeşte mai multe AICI

By: Stefan Mihalache Tags: , , , , , ,

Francezi sositi in Romania pentru voluntariat: Saracie mare am vazut si in Filipine, dar in Romania este TRIST!

In: Satu Mare, Stiri locale

Doi voluntari din Franţa se află în Satu Mare, de câteva luni bune, şi lucrează cu copii şi adulţii care trăiesc pe străzi. Cei doi voluntari au realizat un profil al acestor copii şi al nevoilo lor. Cea mai mare problemă pe care aceşti copii o au este faptul că nu au acces la educaţie.

Proiectul la care participă cei doi voluntari francezi sprijină integrarea în societate a persoanelor care provin din zonele defavorizate ale municipiului Satu Mare, în special a persoanelor fără adăpost, context în care cei doi au putut să tragă o serie de concluzii referitoare la nevoile şi problemele acestor oameni, scrie adevarul.ro

“Am fost puţin şocat când am ajuns în România. Am văzut oameni ai străzii şi oameni săraci şi in Filipine, mult mai mulţi cu o situaţie mult mai grea, însă este trist că în România lucrurile ar putea fi rezolvate mult mai uşor şi mai rapid. Şi în Satu Mare sunt mulţi oameni care au nevoie de ajutor, însă depinde de zonele oraşului. Cele mai mari probleme sunt în zona stadionului din Satu Mare şi în zona ştrandului, când am mers şi am văzut în ce condiţii trăiesc aceşti copii, nu mi-am găsit cuvintele “, mărturiseşte Adrien Aldbert, 24 de ani, care lucrează  de cinci luni în cadrul Asociaţiei ” Stea” cu copii care trăiesc pe stradă.


Citeste si:

O inventie romaneasca CUCERESTE Europa! Scuterul ”Made in Romania” face furori in strainatate!

Romanii din strainatate ANUNTA CA RENUNTA LA CETATENIE daca statul le cere in continuare 800 de lei ca taxa, pentru NIMIC!


Nu este singurul tânăr francez care a venit ca şi voluntar în Satu Mare. Amelie este voluntar în cadrul asociaţiei încă din toamna anului trecut şi va rămâne în Satu Mare până în aprilie 2016.

”Am ales să vin în România pentru că mi-a plăcut mult ideea de a călătorii şi pentru că am vrut să ies din zona de confort. Proiectul pentru care am aplicat în Franţa a fost însă principalul motiv care m-a determinat să vin aici: să îi înveţi pe copiii străzii şi pe oamenii care trăiesc de mulţi ani pe stradă să îşi cultivele propria  grădină de legume, să îi înveţi despre mediul înconjurător şi cum ne putem folosi de natură pentru a avea cele necesare mâncării”, spune Amelie.

By: Stefan Mihalache Tags: , , , , , ,

Celebra creatoare de moda MOARTA intr-un accident auto. Sotul si unul din cei doi copii au murit si ei!

In: Satu Mare, Stiri locale

Cunoscuta creatoare de moda Semida Sarmasag si-a pierdut viata intr-un grav accident de circulatie. Tragedia s-a produs in seara zilei de sambata, 25 aprlie, in judetul Satu Mare, intre localitatile Bixad si Negresti Oas, informeaza Vocea Transilvaniei.

semidaDin primele informatii, femeia, impreuna cu sotul si cei doi fii ai lor se intorceau acasa la Baia Mare dupa ce au participat la o intalnire religioasa, la o casa de rugaciune situata intre cele doua localitati mentionate mai sus.

La volan se afla chiar creatoarea de moda, care la iesirea pe drumul principal nu a acordat prioritate unui microbuz. Astfel, a intrat in coliziune cu microbuzul care circula regulamentar, pe drumul cu prioritate.

In urma impactului violent, Semida Sarmasag, sotul ei, precum si unul dintre cei doi copii ai lor si-au pierdut viata pe loc. Celalalt copil a fost transportat in stare grava la spital.

Politistii cerceteaza acum toate imprejurarile in care s-a produs accidentul extrem de grav, soldat cu trei morti.

Șase morți, printre care trei copii, în Vinerea Mare!

In: Satu Mare

Incendiu cu şase morţi la Satu Mare. Şase persoane, dintre care trei copii, toţi membri ai aceleiaşi familii, au murit în această în noapte într-un incendiu care le-a cuprins locuinţa improvizată, potrivit PortalSM.ro.

pompieriCopiii morţi aveau 1,3, respectiv 9 ani. Toţi membrii familiei locuiau în aceaşi clădire improvizată din lemn şi se încălzeau cu lemne adunate de pe malul Someşului.

Vineri la ora 01:04, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea incendiului în zona str. Dunării şi a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D.

La sosirea echipajelor de intervenţie, se degaja o mare cantitate de fum, întreaga locuinţă, construită în cea mai mare parte din material lemons, fiind cuprinsă de flăcări.

„Din nefericire, pompierii şi paramedicii sătmăreni au găsit un număr de şapte victime, dintre care şase carbonizate, respectiv, trei adulţi şi trei copii, a şaptea persoană, o femeie, care suferea arsuri de gradul doi în zona feţei şi a membrului superior drept, după acordarea primului ajutor medical, a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din Satu Mare”, a precizat ISU, într-un comunicat.

În urma incendiului a ars o mare parte a locuinţei improvizate, piese de mobilier şi aparatură electronică.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă jar sau scânteie, căzute pe materialele combustibile (textile) aflate în imediata apropiere a unui mijloc de încălzire improvizat.

Tragedie in teatrul romanesc! O actrita a fost violata si ucisa cu bestialitate!

In: Satu Mare, Social, Stirea zilei

Tragedie in lumea teatrului romanesc. O actrita din Satu Mare, care avea o cariera promitatoare, a fost violata si ucisa cu bestialitate. Trupul ei a fost gasit ieri pe malul Somesului de o tanara care se plimba cu bicicleta.

crima-Gabriela-Dorgai1

Gabriela Dorgai, in varsta de 43 de ani, a fost duminica seara la premiera spectacolului „Inima de caine”, la teatrul din Satu Mare. Apoi a ramas alaturi de colegii ei la petrecerea data dupa terminarea piesei de teatru. In jurul orei 22.00, ea a plecat spre casa, dar nu a mai ajuns niciodata. Ieri, trupul neinsufletit al actritei a fost observat pe malul Somesului, de catre o tanara care se plimba cu bicicleta si care, initial, a zarit o poseta aruncata. Cand s-a apropiat sa vada despre ce este vorba, a vazut si cadavrul actritei, la cativa metri departare. Gabriela Dorgai era dezbracata de la brau in jos, iar pe trupul ei erau mai multe urme de lovituri. Politistii sositi la fata locului au gasit si hainele victimei, precum si actele acesteia.

Gabriela

Din primele cercetari, se pare ca femeia a fost acostata pe dig si tarata spre malul Somesului, unde a fost violata si apoi strangulata. Asasinul nu i-a luat victimei sale nici un obiect de valoare.

Sursa: Click.ro

 

 

REVOLTATOR! Bebelus, drogat de mama traficanta! Vezi ce au descoperit medicii in laptele dat micutului

In: Satu Mare, Social, Stirea zilei

Procurorii DIICOT au descins joi la locuinta sotilor Curelaru de pe str. Humulesti din Satu Mare, suspectati de consum de droguri. Pe acoperisul blocului in care locuiesc tinerii, oamenii legii au descoperit o cultura de canabis, atent ingrijita de suspecti, pe care au confiscat-o.

Pe acoperisul blocului in care locuieste suspectul Bogdan Curleanu au fost gasite 4 plante, totalizand aproximativ 3,5 kg de masa verde de cannabis, iar in apartamentul acestuia au fost descoperite si ridicate 60 de grame de cananbis uscat, seminte de cannabis, precum si echipamentele necesare pentru maruntirea si portionarea drogurilor”, spun procurorii DIICOT.

Oamenii legii aveau informatii ca cei doi detin o cultura de canabis si au descoperit-o pe acoperisul blocului. Acolo sus pe langa ghivecele de plante au gasit si accesorile pe care le foloseau pentru dezvoltarea plantelor: pamant special pentru flori, nutriente ca plantele sa se dezvolte repede. Ghivecele erau mutate in apartamentul sotilor Curelaru atunci cand ploua.

Diana Curelaru consuma in mod frecvent droguri, care s-au transmis prin alaptat copilului. Analizele medicale au aratat ca bebelusul femeii care se droga si PE care il alapta era si el afectat prin laptele matern. Traficanta de canabis risca nu doar sa ajunga in inchisoare, ci si sa fie decazuta din drepturile parintesti. Ea este cercetata in prezent in stare de libertate, in timp ce sotul sau, Bogdan Curelaru, considerat a fi capul retelei de traficanti de canabis din cartierul Solidaritatii din Satu Mare, a fost arestat pentru 30 de zile.

Protectia copilului a plasat-o sub supraveghere pe tanara mama si i-a cerut sa-si hraneasca copilul cu lapte praf.

Alaturi de cei doi tineri au mai fost dusi la audieri alti doi barbati. Acestia au fost retinuti initial pentru 24 de ore, iar apoi procurorii au decis sa-i cerceteze in stare de libertate.

Sursa: Vocea Transilvaniei