facebook

Celebra banca internationala: 2018 este anul in care chinezii vor incepe sa controleze lumea!

In: ACTUALITATE, International

China controlează 50% din creșterea și creditarea din lume, deci rămâne cea mai importantă țară în ceea ce privește impulsul său de creditare și tendințele comportamentale.

„China va fi principalul factor determinant al uneia dintre cele mai semnificative inovaţii din lume – electrificarea şi, mai specific, automobilele electrice”, se arată într-o analiză Saxo Bank.

„Deoarece poluarea rămâne cea mai mare problemă la nivel naţional a Chinei, automobilele electrice vor fi o parte vitală a ambiţiei ţării de a deveni lider mondial, iar trecerea spre electrificare a dobândit o semnificaţie mai mare – până în 2020, Volvo are planuri de a electrifica întreaga sa gamă de modele, iar producătorul auto chinez de top BYD prevede că toate maşinile sale vor fi în totalitate electrice până în 2030”, menţionează analiza citată.

Giganţii tech de top precum Google, Amazon şi Apple operează cu toţii sub un statut similar monopolului şi cu o foarte mică concurenţă, spre zero, ceea ce explică profitabilitatea lor masivă. Aceste profituri mari se datorează unei lipse de reglementări a pieţei care permite marilor jucători să menţină un o structură de monopol a preţurilor pentru clienţi, ceea ce duce la consecinţe economice negative asupra viitorului productivităţii, investiţiilor, cercetării şi dezvoltării.

Bitcoin va fi reglementată de guverne pentru prima dată anul viitor. Ar trebui să fie o criptovalută decentralizată, anti-guvern şi anti-sistem, dar toţi jucătorii sunt pe internet, care este cel mai reglementat loc din lume. Foarte curând vom avea o monedă anti-guvern reglementată de guverne, China şi Rusia fiind, cel mai probabil, primele guverne care vor emite propriile criptovalute naţionale. Într-o anumită măsură, o mare ironie.

Viitoarea piaţă a bitcoin este dificil de estimat, deşi criptovaluta este foarte populară, se tranzacţionează ca o stradă cu sens unic. Atunci când marile burse de instrumente futures precum CME şi CBOE vor lista bitcoin şi criptovalute, acest lucru va schimba piaţa într-una cu dublu sens în care trecerea la poziţii short va fi mai uşoară.

Citeste mai multe pe Capital.ro

bilete Ed Sheeran
By: Stefan Mihalache Tags: , , ,
!-- Composite Start -->
Loading...
Back to top

Share Page

Close