facebook

CTP despre documentele TeleormanLeaks: Nu vad acolo nimic pentru condamnarea lui Dragnea!

In: Comentariul zilei

În opinia jurnalistului Cristian Tudor Popescu, din ceea ce au prezentat până acum cei de la Rise Project nu rezultă că ar fi probe care să fie folosite în dosar sau care să ducă la întărirea acestuia.

„Deocamdată nu pot afirma că valiza asta va exploda sub fotoliul lui Dragnea, pentru că nu am date”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Din ce am văzut, nu văd nimic din care să rezulte o întărire a dosarului respectiv, nişte probe care să poată fi folosite în dosar.

„Am văzut ce ni s-a dat. Din câte aud, văd, e vorba de o compoziție foarte interesantă a acestei valize, se găsesc facturi, hard disk-uri, chitanțe și fotografii din Brazilia, prietenești, nostalgice. E ciudată această alăturare în valiză.

E bine că avem atâtea opinii, dar nu a fost cerută părerea unui expert, savantul Hurduc, ministrul PSD al Cercetării. O să vorbesc în numele dânsului, dânsul are o teorie că omul nu se trage din maimuță, oamenii vin din viitor printr-o lume paralelă. Dragnea îl apreciază deosebit pe acest savant.

Ce s-a întâmplat – această valiza, aidoma vaselor din cultură Cucuteni, potrivit teoriei lui Hurduc, nu aveau cum să fie înainte cu 5000 de ani i. H., ci au fost aduse din viitor. Așa s-a întâmplat și cu valiza, ea vine din viitor prin lumea paralelă.

În viitor se va întâmpla că Dragnea și șefi din Tel Drum vor ajunge la pușcărie. Acolo, serile în penitenciare sunt lungi, și, în afară boccelei pe care și-o ia fiecare la pușcărie, au făcut o valiză colectivă cu amintiri din vremurile de aur, la care să se uite cu toţii. Unul dintre ei, Liviu Dragnea, a ciordit valiza și a încercat să evadeze în timp și prin lumea paralelă a savatului Hurduc a ajuns în zilele noastre. Pe drum s-a împiedicat de o gâlmă spaţio-temporală şi a scăpat valiza şi a aterizat în zona rurală Teleorman. Dragnea a aterizat în fruntea PSD.

Din teoria pe care ar susţine-o savantul Hurduc, rezultă nu doar originea valizei, ci și explicația nervozității lui Dragnea. Ăsta nu e Liviu Dragnea, ci Liviu Dragnea din viitor care știe ce s-a întâmplat cu el.

Deocamdată cred că Rise Project ar trebui să predea tot ce are organelor în drept, DNA, care are un dosar deschis.

Pot păstra copiile, dar orginalele trebuie să ajungă la anchetatori.

Abia apoi vom vedea dacă aceste documente au vreo valoare sau nu.

Din ce am văzut, nu văd nimic din care să rezulte o întărire a dosarului respectiv, nişte probe care să poată fi folosite în dosar.

Era acolo ceva care să însemne condamnarea lui Liviu Dragnea? Eu nu văd. Văd că cei de la Rise Project doresc să exploateze comercial această valiză, dau serial… bine, pot face foileton, dar în primul rând trebuie să depună aceste acte la DNA şi apoi putem să ne pronunţăm dacă aceste documente au vreo valoare sau nu.

Deocamdată nu pot afirma că valiza asta va exploda sub fotoliul lui Dragnea, pentru că nu am date”.

Sursa: digi24.ro

bilete Ed Sheeran
!-- Composite Start -->
Loading...
Back to top

Share Page

Close