facebook

De unde sa stie el ca ne trebuie autostrazi? Dragnea mai merge prin tara numai cu elicopterul!

In: Politica

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers, joi, la Buzau, cu elicopterul Ministerului Apararii Nationale, motivand ca are mai multe intalniri programate si a facut solicitare pentru transport special, in baza legii.

Intrebat cum a fost drumul pe DN 2, unde se efectueaza lucrari la Podul de la Maracineni, Liviu Dragnea a spus ca a venit la Buzau cu elicopterul.

„Am venit cu elicopterul Ministerului Apararii Nationale. Am inteles ca au fost intrebari. Eu am primit invitatia de la Ministerul Apararii Nationale pentru a participa la acest eveniment (Ziua Eroilor – n.r.), am transmis o solicitare, am spus ca am cateva intalniri importante dupa-amiaza, si am intrebat daca pot asigura transportul pana aici. Au raspuns pozitiv, in conformitate cu Hotararea de Guvern 755/1998, aceeasi baza legala pe care o foloseste si presedintele Romaniei cand face transport special”, a raspuns Dragnea, citat de Mediafax.

Intrebat cum va rezolva problema drumului spre Bucuresti, pentru ca la Buzau ploua, Liviu Dragnea a spus ca „la intoarcere, o sa vedem”.

bilete Ed Sheeran
!-- Composite Start -->
Loading...
Back to top

Share Page

Close