Presedintele Klaus Iohannis, fotografiat de turisti in varful Muntilor Fagaras!

In: Monden

Președintele Klaus Iohannis a preferat muntele în locul petrecerii dată de Alina Gorghiu cu ocazia botezului fiului său. În loc să se distreze cu liberalii, Klaus Iohannis a urcat pe pe Vârful Negoiu din Munţii Făgăraş, așa cum reiese dintr-o poză postată de un turist.

Fotografia a fost publicată pe Facebook de Nicolae Pop, din Cluj, însoţită de mesajul:


„Am urcat pe munte cu acest grup de tineri. The President was with us” (n.r. – preşedintele a fost cu noi). 10 tineri apar în fotografia de pe Facebook.

Numai că fotografia trădează o problemă de sănătate a președintelui. Acesta, echipat cu pantaloni scurți, bluză de trening, tricou și bocanci, a apărut cu genunchiul drept bandajat. Un bandaj special, folosit mai ales de sportivi. Este vorba despre o bandă kinesiologica specială.

Medicul președintelui a optat pentru o bandă de culoare roz, ceea ce înseamnă că președintele are probleme musculare, el neputând să-și activeze și să încălzească mușchii și tendoanele.

Banda a fost aplicată, probabil, pe tendoane şi ligamente rănite. Ea e folosită pentru a uşura presiunea asupra ligamentelor şi tendoanelor, pentru a menţine poziţia lor corectă şi pentru ameliorarea simptomelor de durere.

By: Stefan Mihalache Tags: , , , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close