facebook

Proteste de amploare in inima Teleormanului! ”Dragnea, treci acasa ca ne-ai facut de ras!”

In: Stiri locale, Teleorman

Peste 40.000 de oameni sunt asteptati maine sa iasa in strada la proteste impotriva amnistiei si gratierii, atat in Bucuresti cat si in marile orase din Romania. Spre surprinderea tuturor, si la Alexandria, capitala Teleormanului, vor iesi oamenii in strada.

„Credem ca exista oameni curajosi si responsabili din Teleorman care sa se alature duminica protestelor din restul tarii. Si unul singur ar insemna ceva. Credem ca nu locuitorii sunt de vina pentru actele unor ‘baroni’ si ca poate incepe orice, oriunde. Daca stiti pe cineva care ar putea incerca, transmiteti-i invitatia. Simbolic, el ar putea face cat multe alte sute de oameni. Stim ca nu exista traditia protestelor in multe orase din tara, dar intotdeauna e un inceput”, se afirma pe pagina de Facebook a protestului din Teleorman.

 Serban Marinescu, un tanar arhitect din Teleorman, cel care l-a denuntat pe primarul din Ramnicu-Valcea pentru ca i-a cerut spaga, va fi printre protestatarii din Alexandria. „Treci acasa, ne-ai facut de rusine pe toti”, ii transmite Marinescu lui Liviu Dragnea.

„Maine de la 18.00 voi fi in Alexandria, alaturi de teleormaneni, sa protestam impotriva gratierii politicienilor corupti. Desi am spus inca din campanie ca scopul PSD, imediat dupa luarea puterii, este absolvirea de pedeapsa a condamnatilor penal pentru coruptie, e groaznic sa ii vezi facand exact asta: o lege care sa il scape de puscarie pe Dragnea.

De pe meleagurile sale natale, trebuie sa ii transmitem lui Dragnea un mesaj: treci acasa, ne-ai facut de rusine pe toti”, a scris Marinescu pe pagina sa de Facebook.

bilete Ed Sheeran
!-- Composite Start -->
Loading...
Back to top

Share Page

Close