Rasturnare de situatie in Casa Regala? Cine-l va mosteni la tron pe Regele Mihai

In: Monden

Fostul principe Nicolae are din nou speranțe că titlul care i-a fost retras ar putea să fie recăpătat. Mesajul vine de la un membru al Consiliului Regal. 

Anders Lindberg, membru al Consiliului Regal, a confimat că Regele Mihai a luat decizia de a-l scoate pe nepotul său din linia succesorală, dar a refuzat să explice motivele care au stat la baza acestei hotărâri. Totuşi, afirmaţiile acestuia îi dau speranţe nepotului Regelui Mihai.


“Decizia legată de prinţul Nicolae a fost luată de către Majestatea Sa, Regele Mihai. Pot să vă spun un singur lucru: un om poate trăi foarte mult. Majestatea Sa, Regele Mihai ne-a demonstrat acest lucru, că viaţa poate fi lungă şi multe lucruri se pot întâmpla de-a lungul unei vieţi.”, a declarat membrul Consiliului Regal, Anders Lindberg, în cadrul unui interviu pentru TVR.

Lindber este consultantul informal al Principesei Moştenitoare a Suediei, Victoria. Se ocupă de imaginea fostei Case Regale a Albaniei şi, din 2015, face parte din Consiliul Regal din România.

By: Stefan Mihalache Tags: , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close