Sevil Shaidehh chemata la DNA! Tudose vrea s-o dea afara din Guvern, Dragnea tine cu dintii de ea!

In: ACTUALITATE, Legislatie & JUSTITIE

Sevil Shhaideh nu mai e dorită de Mihai Tudose în Guvern, iar problemele par să nu se oprească pentru vicepremier. EVZ scrie că Shhaideh va ajunge miercuri, la ora 14, iar în fața procurorilor DNA.

Conform sursei citate, lui Shhaideh i s-ar putea schimba calitatea procesuală în dosarul „Belina”. Momentan, vicepremierul este suspect. Ea ar putea deveni inculpat, făcând astfel necesară remanierea sa. Ea este acuzată de abuz în serviciu.


Conform unor informații, Shhaideh ar fi fost citată prin SMS de către procurori. Pe 22 septembrie, viceprim-ministrul Sevil Shhaideh a declarat, la ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), că a fost chemată pentru a i se comunica faptul că are calitatea de suspect într-un dosar de corupție.

„Am fost informată asupra calității procesuale pe care o am în acest dosar. Am calitatea de suspect și mai multe nu vă pot declara, fiind o anchetă penală în curs. În acest moment mi s-a adus la cunoștință această calitate. Mă prevalez de toate drepturile pe care le am și o să analizez împreună cu avocatul documentele”, a afirmat Shhaideh.

By: Stefan Mihalache Tags: , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close