facebook

Stenograma DNA: La doar 3 zile dupa alegeri, penalii din PSD vorbeau despre AMNISTIE!

In: ACTUALITATE, Politica

O stenograma care apare in dosarul lui Tudorel Dobre, prim-vicepresedinte al Uniunii Camerelor de Comert Bilaterale din Romania si trimis recent in judecata de DNA, arata ca inca de la jumatatea lunii decembrie se vorba in unele cercuri despre o „amnistie” care va fi „bagata in 3 luni”, scrie ziarul online info-sud-est.ro.

Avocatul Tudorel Dobre a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta. El este suspendat din Baroul Bucuresti si detine si functia de presedinte al Camerei de Comert Bilaterale Romania-Kuweit.

Iata mai jos stenograma unei discutii care a avut loc in 15 decembrie 2016, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei:

„Investigator: Ce dracu sa fac…

Dobre Tudorel: Am vazut ca mi-ai dat ieri un mesaj sa-ti raspund. Spune-i omului in felul urmator, asa, deci, dupa, c-am avut d-astea, discutii¬ In, imediat dupa (neinteligibil), o sa dea o amnistie.

Investigator: Pentru el?

Dobre Tudorel: Pentru… pentru el?!? Pentru toti va fi! Da? Deci in 3 luni de zile astia baga!

(…)

Investigator: Oamenii aia?

Dobre Tudorel: O sa merg…

Investigator: Oamenii aia?

Dobre Tudorel: O sa merg si eu cand vin acolo sa vorbesc cu asta de la birou, unde e el acolo (mimeaza semnul bratelor prinse in catuse)

Investigator: Dar…

Dobre Tudorel: Unde e el acolo sa beneficieze de…

Investigator: Aveti pe cineva?

Dobre Tudorel: … conditii mai bune!

Investigator: Pai, daca nici dumneavoastra n-aveti… las-o in p*** ca nu mai are nimeni…

Dobre Tudorel: Cum? Pai, nu, nu, pai nu. Il bagam acolo sa fie … sa aiba grija de el. Sa-l … Dar in 3 luni se da o amnistie!”

DNA sustine ca, in anul 2013, Tudorel Dobre a primit 40.000 de euro de la un martor in cauza iar in schimbul sumei, Dobre „a lasat sa se creada ca are influenta asupra lucratorilor de politie care instrumentau o cauza penala in care erau cercetati martorul si o alta persoana si a promis ca ii va determina pe politisti sa procedeze intr-o maniera care sa conduca la solutii favorabile fata de cele doua persoane”, conform comunicatului de presa trimis de DNA.

Tudorel Dobre va fi audiat si de Curtea Suprema a Romaniei, in calitate de martor (avocat al unui proprietar care a vandut terenuri) in dosarul in care sunt judecati fostul primar al Constantei Radu Mazare, omul de afaceri Sorin Strutinsky, fostul viceprimar al Constantei Gabi Stan si alti inculpati.

bilete Ed Sheeran
!-- Composite Start -->
Loading...
Back to top

Share Page

Close