Falsurile prin care baronii din Tulcea au vrut sa ia 1,1 miliarde euro fonduri europene!

In: Stirea zilei

Metoda prin care liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns stapan peste o insula din Dunare este doar un exemplu pentru ceilalti PSD-isti, care la randul lor incearca sa se imbogateasca folosind parghiile functiilor la stat.

Cetățeanul.net vă prezintă modul în care Consiliul Județean Tulcea și instituțiile subordonate au întocmit acte ilegale, pentru a lua cu japca, la propriu, bunuri proprietate privată a unor societăți comerciale.

DNA a deschis deja un dosar cu privire la adoptarea, bazată pe date false a hotărârii de guvern care a permis exproprierea ilegală a unei firme private.

Hotărâre de guvern penală, la fel ca în cazul Belina

Într-un articol publicat pe 27 martie 2018, Cetățeanul.net a arătat modul în care subordonați ai lui Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, au furnizat informații false Guvernului României care au dus la adoptarea HG 181/2017. Astfel, o hotărâre de guvern  care avea drept scop obținerea de fonduri europene de peste 1,1 miliarde de euro pentru obiectivul de investiții „Modernizarea infrastructurii de transport regional pe traseul Tulcea – Chilia Veche”, a devenit una frauduloasă, deoarece Guvernul fusese înștiințat oficial de oamenii lui Horia Teodorescu: Consiliul Județean Tulcea face precizarea că bunurile imobile (…) nu sunt grevate de sarcini și nu fac obiectul vreunui litigiu” (vezi facsimil mai sus). Or pe traseul așa-zisului „Drum judeţean 222N (Tulcea-Ceatalchioi-Pardina-Chilia Veche)” se găsește un dig de graniță, lung de mai mulți kilometri, aflat în proprietatea unei societăți agricole private – SC Agrodelta Sireasa.

În loc să procedeze legal, la expropriere pentru cauză de utilitate publică, oamenii „baronului” Teodorescu au procedat altfel – au luat digul cu japca „în acte” și au schimbat categoria de folosință a drumului de pe dig din drum comunal într-un așa-zis drum județean (altfel, autoritățile au recunoscut, în repetate rânduri, că județul Tulcea nu a avut niciodată digurile în proprietate: „digul este în partrimoniul Agrodelta Sireasa SA, obligația de întreținere și reparații aparține proprietarului (…) Agrodelta Sireasa trebuie să ia toate măsurile necesare în vederea consolidării digului aflat în proprietatea sa)”.

Apoi, Guvernul României, în baza „manoperei” Consiliului Județean Tulcea, a încălcat dreptul de proprietate al firmei Agrodelta, inventariind bunurile proprietate a unei persoane juridice private ca făcând parte din domeniul public.

Cărți funciare completate ilegal de OCPI Tulcea

La rândul lor cărțile funciare au fost modificate într-un mod cel puțin fraudulos, completând, practic, tentativa frauduloasă a autorităților, de expropriere forțată a bunurilor private! Pe baza falsurilor care au stat la baza adoptării hotărârii de guvern și cu complicitatea obedientă a funcționarilor de la Oficiul de Cadastru și publicitate Imobiliară (OCPI) Tulcea, Consiliul Județean s-a înscris ca proprietar al terenurilor, fără vreun titlu de proprietate – doar în baza unor acte administrative – hotărâri de guvern și de Consiliu Județean!!! Mai mult, pentru a crea aparența de legalitate registratorii de la OCPI Tulcea au menționat la capitolul „Înscrieri privitoare la dreptul de proprietate și alte drepturi reale”, că înscrierea proprietății CJ Tulcea s-a făcut în temeiul actului normativ 181 emis de Guvernul Românie! Or HG 181, pe care o puteți vedea mai sus, nu este act normativ ci act administrativ, care se adoptă tocmai în vederea executării legii!

Prezentăm mai jos dovada halucinantă că OCPI Tulcea a ajuns să considere actele administrative (emise de Guvern sau de Consiliul Județean) drept DOVEZI ALE PROPRIETĂȚII!  Cetăeanul.net a selectat doar trei poziții din hotărârea de Guvern, pentru a demonstra frauda multiplă – acestea sunt însă cu mult mai multe!

Sursa: Cetateanul.net

By: Stefan Mihalache

Presedintele Klaus Iohannis a semnat demiterea Laurei Codruta Kovesi!

In: News, Stirea zilei

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale a anunțat că președintele Klaus Iohannis o demite pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

„Hotărârile Curții Constituționale trebuie respectate și aplicate nu numai de președintele României ci și de majoritatea politică”, a spus Mădălina Dobrovolschi, afirmând că prin decizia 358 din 2018 CCR a decis că președintele urmează să emită decretul de revocare din funcție a procurorului șef al DNA.
Aceasta a afirmat că președintele consideră că „România nu poate face pași înapoi de la statul de țară” în care domnește legea și în supremația Constituției.
Curtea Constituțională a stabilit, la finalul lunii mai, că președintele Klaus Iohannis „urmează” să emită decretul de revocare din funcţie a procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kövesi, argumentând că în condițiile în care șeful statului nu a avut „nici o obiecţie cu privire la regularitatea” procedurii iniţiate de ministrul justiţiei „ar fi trebuit să emită decretul de revocare”.

Judecătorii constituționali invocă articolul art.132 alin.(1) din Constituţie, care prevede că „procurorii îşi desfăşoară activitatea potrivit principiului legalităţii, al imparţialităţii şi al controlului ierarhic, sub autoritatea ministrului justiţiei”.
Acest articol „este un text cu caracter special, care stabileşte o putere de decizie a ministrului justiţiei asupra activităţii desfăşurate de procurori”, spun judecătorii.

„El nu indică, în mod expres, că numirea în funcţii de conducere se realizează de ministrul justiţiei, ci faptul că în această procedură ministrul are un rol central [a se vedea Decizia nr.45 din 30 ianuarie 2018]. Astfel, în ceea ce priveşte numirea, Curtea constată că ministrul justiţiei are o marjă largă de apreciere, marjă a cărei exercitare poate fi limitată prin stabilirea unor condiţii legale pe care procurorul trebuie să le întrunească pentru a fi eligibil să fie numit în funcţia de conducere. În schimb, marja de apreciere a ministrului justiţiei nu poate fi anihilată/ denaturată prin atribuirea unor competenţe în sarcina altor autorităţi publice care să afecteze echilibrul şi să se reconfigureze, în mod implicit, competenţele  constituţionale ale acestora”, se arată în motivarea CCR.

Iar se strica vremea, vin ploile in aproape toata tara!

In: Stirea zilei, Vremea

Meteorologii au emis, vineri, un cod galben de ploi, atenționarea urmând să intre în vigoare sâmbătă, la ora 16.00, fiind valabilă până duminică, la ora 21.00.

În zonele deluroase și montane, precum și în Oltenia, Transilvania și local în Muntenia, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 25…30 l/mp și pe arii restrânse 50…70 l/mp, transmite ANM.

Pe parcursul celor două zile vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care vor lua aspect de vijelie și căderi de grindină.  Cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp și pe arii restrânse 30…40 l/mp.

Parlamentarii PSD si ALDE care au votat noul Cod Penal au fugit de cetatenii nervosi care i-au luat la intrebari

In: Stirea zilei

Mai multi protestatari i-au asteptat, joi seara, in incinta Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj pe cei trei deputati de la PSD si ALDE, care au sustinut modificarile la Codul Penal, pentru a le reprosa votul, transmite Mediafax.

Protestatarii au ajuns joi seara in incinta Aeroportului „Avram Iancu” Cluj pentru a-i astepta pe Horia Nasra si pe Cristina Burciu, de la PSD si pe Steluta Cataniciu, de la ALDE.

Parlamentarii vizati au fost asteptati cu la aterizarea cursei de Bucuresti cu bannere cu mesaje precum: „Clujul nu uita, Clujul nu iarta”, „Steluta Cataniciu, ai vandut Clujul unor hoti, ramai la ei”, „Clujenii nu sunt hoti, voi pe cine reprezentati in Parlament?”, „Cetatenii de oroare ai Clujului: Horia Nasta, Steluta Cataniciu, Cristina Burciu”, „Horia, iti apune Steluta” sau ”Steluta, esti incompatibila cu Clujul”.

Cei trei parlamentari vizati nu au mai iesit pe la poarta de sosiri, dar protestatarii l-au oprit pe liderul UDMR, Kelemen Hunor, sosit cu acelasi avion. Manifestantii i-au reprosat si lui sustinerea modificarilor la Codurile Penale de catre Uniune la comisille de specialitate, ceea ce ii face pe alesii UDMR „complici ai PSD si ALDE”.

Una dintre femeile care protestat a declarat ca cei trei parlamentari au fost asteptati la Aeroport pentru a li se spune ca este inacceptabil modul in care au sustinut si votat modificarile la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala.

„Consideram ca astfel de oameni nu ne reprezinta si nu stiu cum vor mai calca printre oamenii integri in Cluj. Probabil vor candida in Teleorman. Faptul ca ne-au evitat arata foarte clar ca cei trei parlamentari ai PSD si ALDE au constiinta incarcata, stiind ca au facut gresit ceea ce au facut. Ce parlamentari si-ar evita cetatenii pe care ii reprezinta fara sa ii poarta privi in ochi”, a spus aceasta.

Viorica Dancila face in strainatate promisiuni pe care nimeni in Romania nu le crede

In: Romani in strainatate!, Stirea zilei
Premierul Viorica Dăncilă a subliniat, în timpul reuniunii cvadrilaterale România-Bulgaria-Grecia-Serbia, care a avut loc la Salonic miercuri, că avansarea proiectelor de interconectare cu statele din Europa de Sud-Est reprezintă unui dintre obiective prioritare ale României.

”La 4 iulie 2018, Viorica Dăncilă, Prim-ministru al României, a participat, la Salonic, la invitația Primului-ministru elen Alexis Tsipras la o nouă reuniune în format cvadrilateral România-Bulgaria-Grecia-Serbia, alături de omologul bulgar Boyko Borisov și președintele R. Serbia, Aleksandar Vucic. Reuniunea a contribuit la consolidarea dialogului la nivel înalt în acest format și identificarea modalităților de cooperare în regiune. Premierul român a subliniat că, în contextul în care România se află în linie dreaptă a pregătirilor pentru preluarea primei Preşedinţii a Consiliului UE, în primul semestru al anului 2019, avansarea proiectelor de interconectare cu statele din Europa de Sud-Est, obținerea de progrese în asigurarea securității energetice a regiunii, intensificarea cooperării regionale, precum și continuarea extinderii cu statele din Balcanii de Vest, reprezintă obiective prioritare pentru România”, se arată într-un comunicat de presă al Executivului.

Potrivit sursei citate, în ceea ce privește interconectivitatea, accentul a fost pus pe proiectele de infrastructură în domeniul transporturilor, dar și pe interconectările în domeniul energetic.

”Referitor la proiectele de infrastructură regionale de transport, România a propus constituirea unui Grup de lucru în domeniul transporturilor care va identifica şi stabili proiectele prioritare care vor fi promovate de părți în format cvadrilateral, trilateral şi bilateral şi, respectiv sursele de finanțare. Prim-ministrul Viorica Dăncilă și-a exprimat convingerea că proiectele comune vor stimula comerțul, conexiunile dintre firme și turismul. Prim-ministrul României a transmis interesul special al țării noastre pentru avansarea interconectărilor în domeniul energetic cu Serbia și pentru facilitarea exporturilor românești de gaze și electricitate și a menționat importanța creșterii eforturilor pentru consolidarea securității energetice la nivel regional și european, în special prin diversificarea surselor de aprovizionare și accelerarea interconectărilor”, se mai arată în comunicatul Guvernului.

În ceea ce privește Strategia Europeană pentru Regiunea Dunării a cărei președinție va fi preluată de România de la Bulgaria în luna octombrie 2018, prim-ministrul Viorica Dăncilă a precizat că România își propune să promoveze valoarea adăugată a acesteia pentru asigurarea dezvoltării economice, a coeziunii sociale și pentru diminuarea disparităților de dezvoltare teritorială la nivelul UE.

”Referindu-se la extinderea Uniunii Europene cu state din Balcanii de Vest, a precizat că România, ca parte a Trio-ului de Președinții alcătuit din Bulgaria, Austria și țara noastră, dorește continuarea colaborării strânse cu statele din această regiune. A reiterat, și cu această ocazie, sprijinul constant și solid al României pentru procesul de negocieri al Serbiei pentru aderarea la UE. Înaltul oficial român a subliniat totodată că Guvernul de la București urmăreşte construirea unei regiuni mai bine integrate, care să includă statele din Balcani, ca premisă pentru o creştere durabilă în regiune. Prim-ministrul României a susținut în cadrul reuniunii de la Salonic necesitatea unei acțiuni în vederea stabilizării regionale care să combată factorii care facilitează fenomenele radicalizării și extremismului violent, cu implicarea societății civile și a autorităților locale și centrale. De asemenea, a adus în discuție securitatea frontierelor, subliniind, în context, importanța cooperării regionale și bilaterale în vederea prevenirii și combaterii migrației ilegale și criminalității organizate”, mai menționează comunicatul.

În ceea ce privește migrația, înalții oficiali reuniți la Salonic au subliniat, potrivit sursei citate, că această temă rămâne o prioritate pe agenda UE, după cum au dovedit-o și discuțiile de la cea mai recentă reuniune a Consiliului European (28-29 iunie 2018). Aceștia au subliniat că este necesară continuarea eforturilor în scopul identificării modalităților optime de acțiune pentru garantarea unei abordări cuprinzătoare eficiente a migrației.

”Prim-ministrul României a precizat că România contează pe angajamentul continuu al statelor din regiune, inclusiv al Serbiei, în gestionarea provocărilor determinate de fenomenul migrației și pentru evitarea promovării de măsuri care să se transforme într-un pull factor pentru regiune, în beneficiul tuturor, state membre și state partenere. Referitor la revizuirea Sistemului European Comun de Azil (SECA), Viorica Dăncilă a apreciat eforturile depuse de Președinția bulgară a Consiliului pentru atingerea unui compromis pe propunerea Dublin, dar și dezvoltările înregistrate pe celelalte instrumente ale SECA”, se mai stilupează în comunicatul de presă.

Reuniunile anterioare ale înalților oficiali ai celor patru state au mai avut loc la Varna, în marja ședinței comune a guvernelor român şi bulgar (3 octombrie 2017), la Belgrad (8-9 decembrie 2017) și la București (24 aprilie 2018).

Sondaj intern al PSD: Daca duminica sunt alegeri prezidentiale, Gabriela Firea castiga in fata lui Iohannis!

In: Stirea zilei

Un sondaj de opinie realizat de Sociopol, institutul coordonat de sociologul Mirel Palada, arată că recenta condamnare a liderului PSD, Liviu Dragnea, este văzută de către români drept o ”execuție a sistemului statului paralel” – 45%.

În cercetare este evidențiat faptul că la capitoul încredere în personalitățile publice, președintele Klaus Iohannis este depășit de primarul Bucureștiului, Gabriela Firea – 25%, față de 24%. Lista de personalități este condusă de către Raed Arafat în care au încredere jumătate dintre români.

Legat de votul politic, doar 30% dintre români ar fi interesați de alegeri, dacă s-ar organiza într-o săptămână, iar dintre aceștia 41% ar vota PSD. PNL este al doilea partid ca și număr de susținători în sondaj – 20%, în timp ce ALDE ar obține 12%. Cu toate acestea, sondajul arată că peste 70% dintre români sunt convinși că țara se îndreaptă într-o direcție greșită.

Perioada de culegere a datelor a fost între 22 și 25 iunie 2018, eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 95% este de +/- 3,3%.

Mirel Palada a devenit foarte cunoscut după ce l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu în studioul postului de televiziune B1 Tv.

Cod portocaliu de furtuni si ploi puternice in Romania! Vezi lista judetelor afectate

In: Stirea zilei, Vremea

Începând din a doua parte a nopții de marți spre miercuri (26/27 iunie) aria ploilor se va extinde treptat dinspre sudul teritoriului și va cuprinde majoritatea regiunilor, iar în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, sudul și estul Transilvaniei cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Îndeosebi în estul și sud-estul țării vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.

În județele Prahova, Buzău, Vrancea, Covasna și în zona de deal și de munte a județelor Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Bacău și Brașov va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă de 40…50 l/mp și pe arii restrânse 60…70 l/mp.

VIDEO-Fenomen meteo rar filmat in Austria: Un tsunami a cazut din cer!

In: Stirea zilei, Vremea

Alpinistul Peter Maier a asistat la un fenomen rar în Austria: un tsunami căzut din cer. Scena pe care el a filmat-o în zona lacului Millstater dă impresia că în lac se varsă o găleată de apă. Videoclipul a fost deja văzut de peste un milion de ori pe Facebook, relatează duminică lesoir.be.

Ceea ce Maier numeşte un tsunami căzut din cer este, de fapt, o rafală descendentă şi o schimbare bruscă şi radicală a vântului, provocând un curent rapid de aer spre sol, potrivit Agerpres.

„Am avut noroc”, spune bărbatul. ”Aceste fenomene sunt imposibil de prevăzut”.

Fenomen de o intensitate incredibilă, acesta este una dintre cele mai mari pericole pentru aviaţie, chiar dacă avioanele sunt astăzi echipate cu un sistem de detecţie pentru schimbări bruşte ale curenţilor de aer.

Guvernul Romaniei vrea sa pune taxe pe autostrazile pe care nici nu le-a construit inca!

In: Stirea zilei

Autostrada Ploiești – Brașov va costa două miliarde de euro în Parteneriat Public Privat (PPP) pe 30 de ani. Suma include finanțarea construcției și întreținerea autostrăzii, au spus pentru ECONOMICA.NET surse guvernamentale.

Construcția și întreținerea autostrăzii Ploiești – Brașov în Parteneriat Public Privat va costa două miliarde de euro, au spus sursele Economica.net, care au menționat că suma nu include și plățile de disponibilitate.

„Plățile de disponibilitate la PPP reprezintă doar o poliță de asigurare pentru potențialul investitor, pentru a avea certitudinea că nu riscă să piardă bani”, explică sursele.

Ele nu au precizat valoarea acestor plăți însă au exclus posibilitatea să ajungă la 300 de milioane de euro pe an, nivel estimat pentru un cost total final de aproape 9 miliarde de euro, vehiculat în cazul autostrăzii Comarnic – Brașov în urmă cu trei ani.

În ceea ce privește taxa, aceasta va fi de aproximativ 1,5-1,75 euro pe osie la la 100 km, mai spun sursele. Adică 3 – 3,5 euro pe 100 km.

Deputatul USR Cătălin Drulă a anunțat vineri că ministrul Transporturilor Lucian Șova a spus că renunță la pregătirea proiectului autostrăzii Ploiești – Brașov cu Banca Mondială.

Pregătirea viza realizarea studiului de fezabilitate și eventual a proiectului tehnic, însă nu asigura și finanțarea pentru construcția autostrăzii. Sursele noastre susțin că investitorii care vor fi selectați pentru construirea autostrăzii prin PPP vor dori să-și facă propriul studiu și proiect.

Drulă a criticat soluția PSD, aceeași încercată de 3 ori până acum, în 2003-2005, 2007-2009 și 2013-2015: „magicul partneriat public-privat (PPP)”. „Mai mult, cel care se va ocupa este același om care s-a ocupat de anterioarele trei eșecuri – Narcis Neaga”, a mai spus deputatul USR.

Acesta a adăugat că Neaga recunoaște că proiectul nu se poate susține din taxele de trafic, ceea ce înseamnă că statul trebuie să acopere rata anuală pe zeci de ani – așa-numita plată de disponibilitate.

„La ultima încercare era vorba de 300 de milioane de euro/an timp de 26 de ani. Ca termen de comparație, anul trecut toată contribuția de la buget pentru toate proiectele CNAIR, autostrăzi, drumuri naționale, centuri, etc a fost mai mică de atât”, a mai spus deputatul USR.

Autostrada Ploieşti – Braşov include secţiunea Comarnic – Braşov, pe care statul a încercat de trei ori să o construiască prin concesiune, însă fără succes.

Pe 2 octombrie 2017, Compania de Drumuri a semnat cu Alpenside contractul pentru construcţia lotului 5 din Comarnic – Brașov, respectiv Râşnov – Cristian (Braşov).

Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/autostrada-ploie-ti-bra-ov-va-costa-2-miliarde-de-euro-in-concesiune-pe-30-ani-surse-guvernamentale_155067.html#ixzz5IZpr8SRq

Halep: „Fier vechi, fier vechi!” Cea mai mare revista de satira din Europa o jigneste pe Simona Halep dupa castigarea Roland Garros!

In: Romani in strainatate!, Stirea zilei

Revista de satiră Charlie Hebdo, una dintre cele mai populare publicaţii de acest gen din Franţa şi din Europa, a publicat în cel mai recent număr o satiră la adresa Simonei Halep.

Revista a ipostaziat momentul în care Simona a ridicat trofeul de la Roland Garros după victorie printr-o caricatură ironică şi textul ”O româncă câştigă Roland Garros. Sportiva: Fiare vechi, Fiare vechi!!”

Charlie Hebdo a devenit cunoscută pe plan internaţional după ce în 2015 a fost atacată de islamişti, incident care s-a soldat cu 12 morţi şi mai mulţi răniţi.

By: Stefan Mihalache Tags: , ,

Trei sferturi din Romania sub cod galben de ploi torentiale si grindina!

In: Stirea zilei, Vremea

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben de furtuni, care intră în vigoare în această seară de la ora 20.00 și va fi valabil pentru zilele 13-14 iunie.

În Banat, Crișana, Oltenia, Maramureș, Transilvania, jumătatea de vest a Munteniei și în zonele de munte, instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină.
Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 60…80 l/mp, îndeosebi în sud-vest și în zona montană.

În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe suprafețe mici, în special pe parcursul zilei de joi, 14 iunie.

Simona Halep face senzatie in centrul New York-ului! Romania n-a vazut asa promovare vreodata!

In: Romani in strainatate!, Stirea zilei

Simona Halep este principalul subiect de discuţie în sportul mondial. Românca face furori chiar şi în Statele Unite ale Americii, acolo unde poza ei a fost pusă pe o clădire din Madison Square Garden.

Simona Halep a reuşit, în sfârşit, să îşi îndeplinească visul. Sâmbătă, în finala Roland Garros, nr. 1 mondial a învins-o pe Sloane Stephens, scor 2-1 la seturi (3-6, 6-4, 6-1), iar Nike a decis că e momentul să celebreze reuşita într-un mod spectaculos. A închiriat un panou în Madison Square Garden, unde au afişat o poză cu momentul de bucurie al Simonei.

Dumitru Hărădău a declarat că Ion Ţiriac s-a implicat şi el în discuţiile dintre Simona şi Nike, jucând un rol important în semnarea contractului:

“Fără Ţiriac, ea nu făcea contract în valoare de două milioane de euro cu Nike! Ştiţi cum s-a întâmplat? Ţiriac a trimis un avion particular în SUA pentru a-i aduce la Bucureşti pe reprezentanţii de la Nike. Întâlnirea a avut loc la clubul Stejarii. Au intrat ăia acolo, nu ştiau pe unde sunt şi au rămas impresionaţi de ce au văzut. Credeţi că se putea face un contract, chiar şi pentru Simona, dacă nu era Ţiriac? Acelaşi om care a făcut contractele pentru Boris Becker şi pentru alţii. Halep are în spate cea mai bună echipă, dar cel mai important rol îl are Ţiriac”.

!-- Composite Start -->
Loading...